Skilt & Gravering

Mekanisk lasergravering

Skilt & Gravering holder til i næringsparken på Evjemoen. I det 800 kvm store produksjonslokalet står det 15 moderne maskiner som omtrent går hele døgnet. Firmaet har bygget seg opp til å bli en stor leverandør innen produksjon av skilt og gravering. De er kjent for god kvalitet, kjappe leveranser og har mange faste kunder i hele Norge og Europa.

Skilt & Gravering startet virksomheten sin på den gamle brannstasjonen på Evjemoen tilbake i 2007.  Firmaet har ekspandert kraftig siden oppstarten og er i dag en solid leverandør av graverte skilt til næringslivet og private forbrukere. Den største sektoren de leverer til er on- og offshoreindustrien.

Produkter og tjenester

Skilt & Gravering har 15 maskiner som stort sett går hele tiden. De har stor kapasitet, og kan ta på seg store oppdrag. De kan tilby gravering både mekanisk og med laser. Produktspekteret til firmaet er stort og allsidig. De graverer skilt i plast, aluminium, messing, syrefast og superduplex. Selskapet har lang erfaring med å lage instrumentpaneler, syrefaste kabelmerker, tiptags, klebemerker, arbeidsklær og mye mer.

Cabletags
Syrefaste, pregede merker gir de mest holdbare resultatene.

Skilt
Skilter i aluminium, plast eller alusandwich.

Merchandise
Selskapet tilbyr firmaprofilering, alt i fra kopper til slips!

Mekanisk gravering
Dypgravering i aluminium, syrefast, plast, messing, superduplex m.m. I tillegg kan de også male graveringene.

Lasergravering
En permanent og rimelig metode for merking. Kan brukes til alt fra syrefaste skilt til gravering på glass.

+ alt av merking, skilt, dekor, banner, gravering m.m.

Komplett leverandør

Skilt og Gravering As er en komplett leverandør av merking til on- og offshoreindustrien. Firmaet er kjent for sin gode kvalitet. De holder en høy standard på sine produkter og har en meget god leveransepresisjon. Tjenestene leveres også til meget gode priser!

Rask levering

De leverer lokalt med budbil og bruker Posten til andre leveringer. Den effektive produksjonen gjør at de kan levere innen meget kort tid.  De ansatte er folk med «stå på» mentalitet. Det står ofte lys på i produksjonshallen både tidlig og seint. De er kjente for å være meget fleksible og de kaster seg fort rundt når det kommer inn hasteoppdrag!

Selskapet består i dag av 3 ansatte.

Sjekk ut firmaets hjemmeside www.gravering.no

Transportvegen 4, 4735 Evje
Evje 4735
Få veibeskrivelse
Åningstider Man - Fre: 07.00-16.00